MENU

Guido Vonck voorgesteld

Ik heb als architect een ruime ervaring (afgestudeerd in 1979 in de architectuuracademie te Gent), waarvan 5 jaar als stagiair en medewerker op een ingenieursbureau, gevestigd in Dendermonde, waar ik bankkantoren, schoolgebouwen, industriële gebouwen en woningen voor de Dendermondse maatschappij voor de huisvesting mee heb ontworpen.

Sinds het midden van de jaren '80 heb ik een architectenbureau uitgebouwd met verschillende (2 tot 3) collega's-architecten. Tevens hebben verschillende freelance architecten en architectenbureaus met mij samengewerkt aan diverse projecten. Regelmatig werk ik samen met verschillende burelen voor technische uitrusting en stabiliteit. De mate van samenwerken met deze verschillende burelen en medewerkers is afhankelijk van de conjuncturen, de bouwsector en de hoeveelheid werk.

Ik heb projecten in de privé woningbouw en in de industriebouw, in de openbare sector werk ik in opdracht voor diverse schoolbesturen. In de semi-openbare sector werk ik aan verschillende projecten voor o.a. Syntra mvl met uitbreidingen van klaslokalen, werkplaatsen en burelen. Naast deze activiteiten heb ik verschillende appartementsgebouwen ontworpen voor privé investeerders in Sint-Niklaas en omgeving. Sedert midden jaren '80 werk ik ook regelmatig voor de Sint-Niklase maatschappij voor de huisvesting, waarbij vooral de renovatie en nieuwbouwprojecten van bestaande wijken onder mijn toezicht zijn uitgevoerd. Momenteel ben ik bezig met verbouwingen aan woningen. Ik ben verzekerd voor mijn beroepsaansprakelijkheid bij de maatschappij ar-co te Brussel.

Ik hoop hiermee een duidelijk overzicht te hebben gegeven van mijn activiteiten, en natuurlijk ben ik ook steeds bereid voor verdere bespreking of informatieverstrekking.


Architectenbureau Guido Vonck bv

BE0474.531.918

tel 03 777 07 88 | GSM 0475 73 17 65

adres Houten Schoen 96b/002, 9100 Sint-Niklaas


e-mail guido.vonck @ telenet.be | guido.vonck @ architect.be

copyright © 2022 - alle rechten voorbehouden privacyverklaring

logo facebook